Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Pertama sekali tahniah diucapkan kerana anda berjaya sampai ke laman ini.

Apa itu ONEXOX? ONEXOX merupakan jenama simkad prepaid telefon mudah alih (handpone). Ianya seperti simkad-simkad lain Celcom, Maxis, Umobile dan lain-lain cuma bezanya Onexox terkenal dengan kadar caj yang sangat menjimatkan, kadar tempoh sah kredit yang panjang dan membolehkan anda menjana pendapatan sampingan.

Apa itu AUTOPILOT? Apa yang di AUTOPILOT? www.OnexoxAutopilot.com adalah dimiliki oleh group/kumpulan pengedar sah Onexox memasarkan simkad Onexox secara online dan Autopilot kan insentif komisen kepada pelanggan-pelanggan kami tidak kira sama-ada user biasa, subdealer atau dealer.

Teruskan bacaan anda untuk melihat dengan lebih jelas mengenai penjimatan prepaid ONEXOX dan bagaimana sistem kami Autopilot kan insentif komisen anda 24 jam.

Ok... Mari kita lihat satu persatu kelebihan prepaid Onexox dan bagaimana kami Autopilot Insentif Komisen kepada semua pelanggan. 

KELEBIHAN 1: HANYA RM10 SAHAJA. PERCUMA KREDIT RM5
HANYA RM10 SAHAJA..
  • > PILIH NO BARU ATAU KEKAL NO LAMA

  • > NO POSPAID JUGA BOLEH KEKALKAN

  • > KAWASAN LIPUTAN (coverage) MELUAS

RM5 - TOPUP TERSEDIA DIBERI PERCUMA..

 
KELEBIHAN 2: TEMPOH SAH KREDIT PANJANG (2TAHUN 4BULAN)
 

TEMPOH SAH KREDIT PANJANG

(2 TAHUN 4 BULAN)

  • > TIDAK KIRA BERAPA NILAI PREPAID ANDA

  • > BOLEH GUNA SEHINGGA 2 TAHUN 4 BULAN

  • > TIADA LAGI MASALAH NO DI TERMINATE

  • > TIDAK PERLU LAGI TOPUP TIAP-TIAP BULAN TEMPOH SAH KREDIT TAMAT.

(Contoh simkad biasa kita guna. Tak reload dalam 60-90 hari nombor akan expired. Atau kredit ada baki tapi kena reload untuk buat panggilan. Tetapi dengan Onexox kita reload RM10 bulan ni dan tak reload setahun pun takpe. Sebab dapat tempoh sah 28 bulan. Guna kredit sampai habis. Tempoh sah akan bertambah sekiranya kita terus reload. RM1 bersama tambahan sehari)

 
KELEBIHAN 3: KADAR PANGGILAN JIMAT & TELUS
 

CAJ PANGGILAN SERENDAH 5SEN

  • > VOICE MAIL

  • > CALL TIDAL DI JAWAB

  • > CALL < 10 SAAT

CAJ PANGGILAN lebih >30 SAAT MURAH

  • > 7-8 SEN / 30SAAT KE RANGKAIAN ONEXOX / XOX

  • > 9 SEN / 30SAAT KE SEMUA RANGKAIAN

(Contoh simkad biasa kita guna. Buat panggilan bawah seminit tetapi caj seminit. Panggilan baru 10 saat atau masuk voice mail kena caj 20 sen - 30 sen.Tetapi dengan Onexox panggilan bawah 10 saat hanya 5 SEN untuk ke semua rangkaian. Masuk voice mail 5 SEN. Panggilan bawah 30 saat 7 SEN dan panggilan 31 saat ke 60 saat 8 SEN bagi sama rangkaian, 9 sen lain-lain rangkaian.)

 
KELEBIHAN 4: DAFTAR 10 FnF (CALL 6SEN / SMS 2 SEN)
 

 

10 FRIEND & FAMILY

  • > DAFTAR 10 NO (SEMUA RANGKAIAN)

  • > CALL 6SEN/30SAAT

  • > SMS 2SEN/SMS

(Untuk lebih penjimatan.. Anda boleh mendaftar 10 no rakan atau keluarga semua jenis rangkaian telco yang anda selalu hubungi untuk mendapat rate panggilan lebih jimat iaitu 6 sen/30 saat dan SMS 2sen/sms. Simkad Telco lain kebiasaan ada pakej sebegini TETAPI ianya terhad kepada rangkaian / telco yang sama.)

KELEBIHAN 5: DATA INTERNET MURAH & LAJU

DATA INTERNET MURAH DAN LAJU

  • > RM10 - 250MB/7HARI

  • > RM18 - 500MB/30HARI

  • > RM28.00 - 1.5G/30HARI

  • RM48.00 - 3G/30HARI

  • RM58.00 - 4G/30HARI

  • > TIADA PPU (PAY PER USE)

  • > JAMINAN TIADA KEHILANGAN KREDIT

(Contoh simkad biasa kita guna. Ada sekatan kelajuan. Buka Facebook kadang gambar tak keluar atau tengok video selalu buffering. Tetapi dengan Onexox tiada sekatan kelajuan & boleh mencecah sehingga 7mbps. Sesuai untuk handphone canggih & internet pun laju)

 
KELEBIHAN 6: PERCUMA 1800 SMS (150/BULAN)

PERCUMA 1800 SMS 

> 150 SMS DITAMBAH SETIAP BULAN

> LEBIHAN BAKI SMS DIBAWA KE BULAN HADAPAN.

(Memang sekarang bukan zaman SMS tetapi ianya berguna time sesak, kredit habis tak sempat nak topup. Baki lebihan yang tidak digunakan dibawa kebulan-bulan berikutnya. Jimat kos SMS)

KELEBIHAN 7: USER GET USER (DAPAT TOPUP PERCUMA) SECARA AUTOPILOT ATAU MANUAL
 
 
 
OK!!! INI YANG KAMI AUTOPILOT
 
USER GET USER.. 
User Get User (UGU) ialah insentif komisen diberikan oleh ONEXOX kepada User Biasa Onexox yang berjaya perkenalkan ONEXOX kepada pelanggan baru. Anda akan dapat 6% dari jumlah topup pelanggan baru tersebut secara berterusan.
 
Contoh: Anda perkenalkan kepada Abu. Setiap kali Abu topup anda dapat 6%. Abu topup RM30 anda dapat RM30 x 6% = RM1.80. Itu jika RM30 kalau RM50? Anda dapat RM3. Berterusan ya.. setiap kali Abu topup anda dapat.
 
Persoalan disini berapa ramai agaknya anda boleh perkenalkan? Jadi disebabkan inilah kami mewujudkan www.OnexoxAutopilot.com dimana kita semua berpeluang 
mendapat komisen secara Autopilot / Automatik..
 
Bagaimana Autopilot Berfungsi? 
 
Begini....

Setelah anda medaftar dan membuat tempahan simkad baru atau kekal no lama anda (RM10) melalui kami, anda akan diberikan akaun dengan username anda.

Apabila ada pelanggan baru akses laman utama www.OnexoxAutopilot.com dan membuat tempahan sistem web akan memilih secara random mana-mana username untuk dijadikan pengenal/penaja dan mendapat insentif komisen UGU dari Onexox apabila pelanggan baru tersebut topup.

Selain Autopilot anda juga akan diberi satu link web promosi bagi membolehkan anda promosi dan mendapat lebih pelanggan.

(cth :http://OnexoxAutopilot.com/[usernameanda]) 

Ok.. jom kita lihat contoh bagaimana Autopilot dan Web Promosi berfungsi.

Cuba anda semak sekarang, menu disebelah kanan anda terdapat satu menu bar bertulis  'Pengenal @ Penaja'. Lihat contoh gambar dibawah..

 

Nampak anak panah merah? disitulah lokasi Menu Bar Pengenal @ Penaja

Ianya tertulis nama siapa? lihat di web browse anda bukan pada gambar.

Jumpa? Ok bagaimana anda sampai kesini tadi?

Adakah anda sampai kesini dari link nama beliau?

(cth :http://www.OnexoxAautopilot.com/[namabeliau]) 

Jika ya mungkin beliau telah share link beliau dimana-mana website, anda klik dan anda sampai ke sini. Jika tidak kami pasti anda sampai ke sini dengan link (http://www.oneXOXautopilot.com) Betul?? maka bermaksud anda sampai ke sini dengan sistem autopilot kami. Sistem autopilot kami telah memilih link beliau secara rawak semasa anda browse ke sini tadi.

Anda masih tidak jelas ?

Baik... cuba anda buka web browse selain dari web browse yang anda buka sekarang. (Jika sekarang anda menggunakan Internet Explorer sekarang sila buka web browse lain Modzilla Firefox.. Chrome..safari...atau lain-lain) dan taip (http://www.OnexoxAutopilot.com)  kemudian semak menu bar Pengenal adakah nama ahli yang sama? Saya pasti ianya nama ahli yang lain bukan... Kenapa jadi begitu?? Begitulah sistem autopilot kami beroperasi 24jam memilih secara rawak dan bergilir-gilir link kesemua ahli yang berdaftar dengan kami.

Jadi jika ada pelanggan yang melanggan semasa giliran link anda dipilih, pelanggan tersebut membuat tempahan dan dealer-dealer group kami akan mengaktifkan simkad ONEXOX beliau dibawah no ONEXOX anda.

Seterusnya kami akan POS simkad yang ditempah terus kepada kepada pelanggan tersebut (bukan kepada anda). Dan apabila beliau topup anda akan menerima komisen 6% daripada ONEXOX. Bukan sekali ya!!! tetapi setiap kali beliau topup prepaid beliau, anda akan menerima komisen.

Bagaimana? untung dan berbaloi tidak anda? anda tidak perlu buat apa-apa pun.. sistem autopilot kami memilih link anda, anda tidak perlu simpan stok simkad, anda tak perlu susah-susah POS simkad. Semua kami lakukan. Anda hanya perlu kekal melanggan simkad ONEXOX sahaja dan menerima komisen. Tepuk dada tanya selera.

*Sistem Autopilot adalah diberikan oleh Group Kami www.OnexoxAutopilot.com bukan dari pihak ONEXOX 

Mudah bukan!!! pelan pemasaran ini?  Pelan pemasaran paling mudah telah kami sediakan secara PERCUMA kepada anda pelanggan-pelanggan kami untuk menikmati komisen (UGU) ONEXOX bersama-sama kami. Modal hanya RM10 anda DAPAT Simkad Onexox dan nikmati penjimatan, anda DAPAT PENAJAAN daripada AUTOPILOT, anda DAPAT PENAJAAN daipada LINK YANG ANDA SHARE SENDIRI dan anda DAPAT KOMISEN UGU ONEXOX. Kali ketiga saya ulang KOMISEN BUKAN SEKALI YA!!! TETAPI SETIAP KALI ORANG TAJAAN ANDA TOPUP.

Semoga di permudahkan urusan dan usaha kita. 

Sebelum itu jika anda inginkan lebih komisen sehingga 10%-16% dan inginkan pendapatan sampingan bulanan berterusan boleh sertai group kami dengan menjadi pengedar simkad Onexox beserta sistem pemasaran Autopilot ini. Anda akan dapat Autopilot Dealer Get User & Dealer Get Dealer.. Teruskan bacaan dibawah. 

Atau sudah cukup dengan user biasa.. klik butang tempah sekarang dibawah untuk daftar akaun dan tempahan simkad seterusnya menikmati insentif komisen UGU user get user melalui Autopilot.

 
OK... UNTUK YANG SERIUS INGIN MENAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN BERTERUSAN DENGAN INSENTIF KOMISEN YANG LEBIH TINGGI JOM BERJAYA BERSAMA GROUP PENGEDAR/DEALER KAMI GROUP ONEXOXAUTOPILOT.COM
 
 
Teruskan bacaan anda..
 
KELEBIHAN 9 : DAFTAR SEBAGAI SUBDEALER @ DEALER

 

PAKEJ SUB DEALER

Pakej subdealer ialah untuk yang serius ingin menambah pendapatan menjadi pengedar sah prepaid ONEXOX berserta sistem pemasaran Autopilot atau secara Offline. Jom berjaya bersama group kami..

MAKLUMAN : INI BUKAN PROGRAM MLM. IANYA IALAH PREPAID DISTRIBUTOR SEPERTI PENGEDAR-PENGEDAR SIMKAD LAIN (CELCOM / MAXIS / DIGI / ALTEL) CUMA BEZANYA PADA MODAL PENGEDAR ONEXOX SANGAT RENDAH BERBANDING MODAL PENGEDAR LAIN YANG MEMERLUKAN RIBUAN RINGGIT SERTA PREMISANDA BOLEH BANDINGKAN KOS MODAL DEALER UNTUK TELCO YANG SATU NI BERAPA MODAL DIPERLUKAN? KLIK > http://goo.gl/njq7a4

Apakah kelebihan anda menyertai subdealer @ dealer melalui group kami?

Anda akan dapat sales dari Autopilot 

Anda akan dapat link web promosi untuk promote, share, viral. Web telah siap sedia tinggal untuk anda promote sahaja.

Anda akan mempunyai network hirarki anda sendiri. Pelanggan-pelanggan anda juga akan dapat Autopilot dan  link web promosi mereka sendiri. Apabila mereka promote dapat pelanggan dan sales tersebut milik anda. 

Anda juga boleh menjual secara sendiri di FB, Twitter atau buka booth, pasar malam, pasar tani, pasar minggu atau anda sendiri memiliki premis perniagaan letak sahaja dikedai anda.

Dengan cara ini pemasaran anda dapat dipelbagaikan secara Online atau Offline dengan satu tujuan iaitu untuk mendapat sales. 

 

Apakah kelebihan Subdealer? 

Anda dapat :- 

1. System Full Access (Register simkad pelanggan)
2. 5 keping simkad (order simkad seterusnya pada harga kos RM7.80)
3. Akaun eRecharge (Untuk Jual topup - 5% untung jual topup)
4. Layak hingga tier 2
          👉👉 tier 1 - 10%
          👉👉 tier 2 - 2%

         * akan meningkat ke tier 4-6 jika sales anda kencang..

5. PERCUMA Pemasaran Autopilot & Web Replika Promosi (Diberikan khas oleh kami Group OnexoxAutopilot.com)
6. BOLEH LANTIK DEALER secara Offline atau Online melalui Autopilot.
7. Insentif lantik subdealer RM20

 

Bertindak sekarang!!! Jom berjaya bersama-sama group kami OnexoxAutopilot. Pendaftaran subdealer hanya RM90 sahaja dan anda akan dapat semua seperti diatas. Klik butang dibawah untuk sertai kami. Atau anda nak bypass subdealer dan terus jadi dealer. Baca mengenai dealer dibawah.

 

 

Apakah kelebihan Dealer pula? 

Anda dapat :- 

1. System Full Access (Register simkad pelanggan)
2. 10 keping simkad (order simkad seterusnya pada harga kos RM7.80)
3. Akaun eRecharge beserta modal RM100 (Untuk Jual topup - 5% untung jual topup)
4. Layak hingga tier 4
          👉👉 tier 1 - 10%
          👉👉 tier 2 - 2%

          👉👉 tier 3 - 2%

          👉👉 tier 4 - 1%

         * akan meningkat ke tier 6-8 jika sales anda kencang..

5. PERCUMA Pemasaran Autopilot & Web Replika Promosi (Diberikan khas oleh kami Group OnexoxAutopilot.com)
6. TERUS BOLEH LANTIK DEALER
7. Insentif lantik subdealer RM30

 

Berapa kos Dealer? Hanya RM278 anda dapat seperti diatas.. Sertai kami sekarang klik butang dibawah untuk sertai kami. Group OnexoxAutopilot.com

 

 
TESTIMONI : DEALER-DEALER YANG TELAH BERJAYA

 

 

 


 

"Tempah Simkad Sekarang atau Daftar untuk pelanggan sedia ada ONEXOX. Sistem Pemasaran Autopilot kami adalah PERCUMA. "


     
Login ID :
Password :
   
    Lupa password?


mieyamiera92@yahoo.com

  group_existing_user (147)
  RR (54)
  amir (53)
  mrbj (42)
  masyah69 (34)
  zulhadi81 (29)
  Jamaludin (29)
  mazwan (15)
  ONEXOX (13)
  onexoxbiz (13)
  matbakar61 (12)
  hafizan (10)
  Tarmizi (10)
  kazizul (9)
  chemudadaud (8)
  fairos (7)
  salmihusen (7)
  muzaparhjbaba (7)
  niezya (6)
  senchun (5)
  131yusfa (5)
  ani (5)
  faritshahudin (5)
  yana (5)
  wansalleh (5)
  xox662 (5)
  khiplixox (4)
  naver21 (4)
  naza6701 (4)
  makna06 (4)
  rezkey (4)
  zaralove (4)
  Hafisz (4)
  shahzana (4)
  noorali (4)
  gee7 (3)
  shah786xox (3)
  Rafieqa (3)
  zamrixox (3)
  Sany (3)
  listhawati (3)
  kamalkay (3)
  abdrahim (3)
  Epullufias (2)
  matbusu64 (2)
  hamzah (2)
  rahmat (2)
  ikhwan12 (2)
  aslina (2)
  mizz_miza (2)
  hidayahmanaf (2)
  farris (2)
  HAZRIQ (2)
  Idah (2)
  jasman85 (2)
  AbuSyafiq (2)
  Autorich (2)
  ruby (2)
  nayan (2)
  groupleader (2)
  zhrb (2)
  OneXOX-Dealer (2)
  kamalkay4 (2)
  TUANFAISAL (2)
  miahady (2)
  mustafa (2)
  mohdkhairul (2)
  khairuddin (2)
  amirrul (2)
  rashid (1)
  marinarose (1)
  onexoxkodiang (1)
  rizlan12 (1)
  zulkhairil (1)
  rajarusli (1)
  ammar10 (1)
  purplelizy (1)
  jbhnetwork (1)
  azim (1)
  AMIRUL (1)
  Imiemerah (1)
  ASMAHXOX (1)
  danial (1)
  AKIMOBILE (1)
  mohdkhairul2 (1)
  saiyamaki (1)
  effaonexox (1)
  shanaz (1)
  edinorman (1)
  SADRI (1)
  ramli (1)
  nuhaizah (1)
  baba (1)
  admin (1)
  Farah (1)
  rosman (1)
  1XOX1SIM (1)
  hanzalah (1)
  gjoepaka (1)
  subdealer (1)

Berita Baik - Pakej Subdealer kini RM90 sahaja

Cabutan Bertuah 1 hingga 31 Jan 2015

Cabutan Bertuah Duit Raya RM14000 untuk dimenangi

Pemberitahuan (GST)

Cabutan Bertuah 1 hingga 21 Mei 2015

Tips - Waktu Terbaik Promosi di Facebook

[ More news ]

Jumlah Pelanggan 719
Jumlah Visitor 56558
Jumlah Online 1 online

Azrul Hafez Bin Mohamad
[ Gurun ]
2017-08-08 00:00:00

Nur Atiqah Binti Abd Hamid
[ Gurun ]
2017-08-08 00:00:00

mohd shahrul bin mohamad
[ ampang ]
2017-08-05 00:00:00

Amirruddin bin Idris
[ Genting Highland ]
2017-07-23 00:00:00

FAJAR NINA PURNAMA ALAM
[ BUKIT MERTAJAM ]
2017-07-13 10:16:24

chan sian yan
[ Kuala Lumpur ]
2017-07-13 06:33:18


PERTANYAAN

Sebarang pertanyaan mengenai Sim Prepaid Onexox atau Autopilot boleh hubungi kami melalui Whatsapp, Telegram, Group FB atau Email.

Klik Sini Untuk Pertanyaan

 
 

 

 

 
 
   

Mungkin anda sedang berfikir...Boleh ke? Ada tak orang nak ikut aku? Produk ada orang nak beli tak? Like page FB kami untuk sebarang pertanyaan,mengikuti info-info dan perkembangan terkini..."



Daftar & Tempah Sekarang | FAQ | Lain-Lain